Äntligen!

Äntligen kan jag och Pontan säga att renoveringen av köket är klar! Det som har dragit ut lite på tiden är bland annat "småsaker" som att spika/limma dit golvlister och såga till, slipa och lacka bänkskivorna. Det sistnämnda hjälpte jag Pontus med i slutet av förra veckan och i början av den här veckan ställde vi äntligen in köksbordet! Alltså är vårt kök nu ett officiellt rum som vi kan sitta i och bara VARA, så skönt! Känns verkligen som ett bra steg i rätt riktning. Att nu ha köket klart gör också att det känns lättare att börja med nästa projekt - hallen.
 
Golvlister på plats som Pontan kämpade med! Vem kunde tro att en sån obetydlig grej som golvlister kunde vara ett sånt hästjobb?
 
Ett annat hästjobb var att sätta dit "kåporna" till kyl och frys som var borttagna i och med golvläggningen för ett par veckor sen. Golvet är nämligen några millimeter högre än vitvarorna så technically har vi egentligen låst in kyl och frys där dom står... Kåporna var därför lite för höga så dom fick vi såga till en kväll förra veckan. Insikt: Plast luktar jätteilla när man sågar i det.... giftigt?
 
När jag kom hem från jobbet i lördags hade Pontus och en snäll arbetskamrat sågat till ett snett snitt - finally! Och titta hur fint det blev, värt väntan kan jag säga.
 
Nu har vi ätit våra första frukostar i nya köket... Myspys :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0