Elinabesök

Oj, glömde visst bort att lägga upp bildbevis på min och Linis helg. Är ju mitt uppe i en existential crisis så får väl skylla på det.

Här kommer bilderna från Linis mobil!





















Lite spridda skurar från fredagen och lördagen. När jag orkar ska jag lägga upp bilder på köpen och fynden vi gjorde till lägenheten i helgen!

Detaljer

Med mobilkameran i högsta hugg ville jag bara dokumentera några av detaljerna i lägenheten som jag älskar. We may not have finished med möblering och så, men snygg inredning har vi i alla fall!


Lite nytt på älsklingshyllan, en kanna!


Pontus och jag får mysa i fönstret numera (i fotot). Har köpt en fin vit träkruka från IKEA också!


Måste ju visa vår tvbänk. Den känns helt rätt i vardagsrummet, men däremot vill vi få upp tvn på väggen egentligen. Förhoppningsvis fixar Pontan det ikväll innan Linis kommer... Jag har det bra!

Hallåsan!

Är precis hemkommen från jobbet och fastän jag är trött i skallen njuter jag för fullt becauuuuse: 1. Linis kommer imorgon. 2. Jag ska inte jobba på fem dagar. 3. Ikväll ska Puntus och jag äta ute och kolla inredningsbutiker. 4. LINIS KOMMER IMORGON!

En annan rolig grej är att Pontus hittade min överföringssladd till mobilen! Först tänkte jag lägga upp en försenad bild från mobilkameran här, det var tills jag insåg att jag inte har tagit några bilder med mobilen sen flytten typ. Tråkigt. Får ta bilder i helgen när Linis är här istället!

Jag har skrivit en lista på saker som jag och Elina ska hitta på, here it goes:

Dricka vin!
Laga, äta god mat!
Gå secondhand!
Äta chili cheese tops på Max!
Äta McDonalds!
Fika på Fröken Brogrens!
Shoppa på Marieberg!
Shoppa/gå på stan!
Gå 1-2 timmar per dag!
Gå ut med Pontus på lördagen!
Gå till slottet, kolla deras utställningar!

(not necessarily in that order)


En sån onsdag

Idag väcktes jag av att jobbet ringde klockan nio. De frågade om jag kunde komma in och jobba ett par timmar vid tio. I vanliga fall skulle jag sagt blankt nej utan någon egentlig anledning (eller jo, för att sängen är så skön), men idag sa jag ja utan att ens tänka efter först. Det kändes dock helrätt, särskilt eftersom jag har förlorat så pass mycket timmar nu i november. Det kändes också skönt att kunna spendera för - och eftermiddagen actually doing something och inte bara lata sig i soffan hemma.

Jag fick gå hem vid halv tre, så jag stannade på Willys och handlade mat tills ikväll och cyklade hem och började förbereda en "ledig kväll med Pontus" (they are legendary). Jag passade på att slänga in lite tvätt i maskinen och började med maten, kyckling med rotfrukter i ugn. Allting var peachy tills tvätten var klar och jag skulle öppna luckan till tvättmaskinen; för den ville inte. Och dåligt tålamod som jag har så övervägde jag mitt beslut i en millisekund ungefär och slet sedan upp luckan, vilket resulterade i att handtaget på den gick sönder. Fan helvetes jävlarrrrr!

Jag fick panik och ringde Pontus som var på väg hem från jobbet. Som den bästa pojkvännen i världen blev han inte arg. Däremot är det jag som får ringa hyresvärden imorgon såklart... Känns sketa onödigt!

Anywho, nu snart ska jag och Pontan gå upp på stan och gå på bio. Förhoppningsvis ska vi köpa godis också...!

Idag tänker jag på och avundas mina bajskorvar i Halmstad som får träffas och ha roligt... Puss på er i alla fall!








Sommar 2010. Fina dagar i juli!


RSS 2.0