Lite smakprov...

Måste bara visa lite glimtar av underverken vi fyndade igår! Innan jag mötte upp Pontus igår så slukade jag en Maxburgare och en påse chili cheese tops, allt med sällskap av Elina i luren. Med detta i maggen kunde jag mätt och belåten vandra bort mot Pontus och så höll energinivån sig hela "shoppingturen".

Först stannade vi på MIO och beställde vår tvbänk. Vi valde faktiskt den som Pontus hade spanat på sedan innan, den var superfin IRL och det kändes helt rätt att köpa den! Nu tar det ungefär två veckor innan leverans, and yes, Pontus är besviken över detta.

Sedan avverkade vi EM möbler på Marieberg. Jag har ju spanat på en smal vit hylla som man lutar mot väggen och planerat för framtida inredning på den, och nu kunde jag inte hålla mig längre! Den kostar egentligen 499, men när vi ställer oss i kassan säger mannen där att de har rea på hyllan nu till helgen (starting friday) och att han inte har hjärta att ta fullpris för den... Så trots att det var onsdag och inte ens rea så fick vi hyllan för 249!!! Efter det trodde jag att vi skulle krocka med bilen eller något för så bra tur kan man ju inte ha without a catch.

På Rusta hittade vi sedan sängborden från mina drömmar, har länge tänkt att jag ville ha pallar istället för mastiga sängbord, och även här var pallarnas pris sänkta. Istället för 299 fick vi dem för 199 kr styck!

Här kommer mina honest attempts att visa upp några av våra fina inköp!


Här står den, min älskling! Den passade precis på centimetern in mellan de båda fönstren!




Världens finaste decoration thingy som vi hittade på butiken Chili.


Finaste thingyn nummer två, också från Chili!


En utav pallarna! Nu ligger det lite grajor på men ni ser ju ändå :)


Superfin kudde som vi hittade inne på ett ställe som heter Lågprismagasinet! Vi tänkte ha den som prydnadskudde i sängen.


På väg

Förutom ett ÖB och Coopbesök tidigare idag har den här jeppen inte lämnat lägenheten idag. Men nu jäklar, nu har jag fixat mig lite extra (and by extra menar jag typ lite ögonskugga) denna lediga dag till ära och ska precis gå iväg mot Pontans jobb.

Det tar ungefär 35-40 minuter att gå bort dit, men jag kanskekanskekanske ska ta en burgare på Max i Behrn Arena först innan jag drar mig mot rätt håll. Har nämligen ätit rätt så kasst idag, så ska försöka höja blodsockret lite...

Tog lite egopics á Linis nu, det var längesen!

(Och förlåt för att jag helt plötsligt uppdaterar bloggen regelbundet to the point of obsession... Läste gamla inlägg i arkivet och blev så peppad!)






Stockholm

Ville visa mammsi en bild på mig och Linnea, från när vi var hos Mira på spelkväll i Stockholm. Linneis sa att det var så skönt att få prata med dig! Puss!


Morgon!

Godmorgon mina fina!

Är väldigt stolt över mig själv i denna stund, därför att för en gångs skull har jag gått upp med Pontus tidigttidigt i ottan och sedan mentalt lyckats övertyga mig själv att inte gå och lägga mig igen! Så nu sitter jag här med frukost i magen klockan åtta, för första gången på länge. (Vad deppigt egentligen om man tänker på hur tidigt man alltid gick upp på gymnasiet and every other school...).

Idag är min lediga dag, så Pontus och jag ska fixa lite köp till lägenheten efter hans jobb. Vår tid i Örebro än så länge har verkligen bestått av tre olika sorters dagar. Dagar då Pontan jobbar på dagen och jag på kvällen. Helgdagar då Pontus är ledig och jag jobbar. Alternativt dagar Pontan jobbar och jag är ledig. Dessa dagar passar vi alltid på att fixa något stort eller litet med lägenheten, möbel eller inredning, så jag vandrar iväg till Compose kring femsnåret och möter upp honom, så sparar vi maximalt med tid och hinner med så mycket som möjligt innan det blir kväller. Yep, det finns en konstant underliggande stress gällande lägenheten både hos mig och Pontus... Båda två känner att få förändringar har skett sedan vi kom hit, men vi hanterar det lite olika. Jag kan klara av att leva i organiserat kaos om det innebär att designandet av vårt hem kommer bli top notch när det väl är färdigt. Men Pontan kan inte leva i ett hem som inte ser bra ut, punkt slut. But that's why I love him!

Igår fick jag förresten beröm av Sara och Maria på jobbet (restaurangchef och assistent) för min improviserade utbildning häromdagen. Helena som jag utbildade hade tydligen varit jättenöjd och Sara i sin tur sa att det var "jääääättee kul att höööraaa!" Förstår inte riktigt hur det kunde varit så bra eftersom det blev så pass improviserat och plötsligt, men det känns riktigt bra att få beröm och uppskattning för det i alla fall!

Vet inte riktigt vad jag vill uppdatera mer om, kanske att jag saknar er och hoppas att ni får en fin helg med Linis i Växjö!

(Åh Bensie, en tjej på jobbet jobbar extra som danslärare på en dansskola här, hon dansar/har dansat discodans sen hon var elva. Alltsååå, är jag dum men jag har aldrig fattat vad discodans är, men jag såg klipp på youtube på henne. Det går sjukt snabbt och alla är så duktiga! You should check it out, inte för att det är din stil men ändå... Hon tjänar 130 i timmen som danslärare förresten, tungt...)




Behrn Arena, byggjobbarna och Emse hälsar godmorgon!

Uppdateringar

Hej mina finaste!

Jag vet att det har funnits viss nyfikenhet kring min bloggs återvändande och även om jag inte känner att jag vill fortsätta skriva här regelbundet till hundra procent, så övervanns min motvilja av längtan att visa er vår Örebrolägenhet! Iochförsig har vi inte hunnit fixa så mycket sedan Mammsi och Bensie såg den, men lite nytt ska det i alla fall vara för Linis!

Jag letade och letade efter min överföringssladd mellan mobilen och datorn men jag har inte sett den sedan nerpackningen i Jönköping... Så istället tog jag lite halvtaskiga bilder med datorns webkamera. Hoppas ni ser charmen och det fina ändå!


Såhär gjorde vi med gardinerna in this certain situation. Skönt, så blir det inte för mycket tyg i varje fönster/dörr.


Vårt vita vita sovrum med fina flyttblommor i! Gardiner har vi inte kommit till än, jag vill vara riktigt säker på temat i rummet *obsessed*


Byrån som vi köpte på IKEA i onsdags! Hemnes heter den och kostar egentligen 1295, men Pontus hade ett presentkort från förra jobbet på 1100 - awesome! Som ni ser är den ganska hög, just the way I dreamed of. Jämte står en kartong och skräpar, det är Pontus desperate need of ett nattduksbord som talar. Ser ni hur fin min Jönköpingstavla var till byrån? Kanske får den hänga där över en vacker dag...


Ville visa er hallen också, särskilt hur ljus den har blivit med taklampan vi köpte på Rusta. Tyvärr blir en bild kass om man försöker ta kort med en webkamera rätt in i en lampa, så den får ni in real life någon annan gång. Men hatthyllan, också från Rusta, ser ni här! Jag är jättenöjd med den, det blir en helt annan känsla (istället för ett ålderdomshem eller dagiskänsla som den förra bidrog med)


Till slut, här är Pontus och min baby; Optimalbordet från EM möbler som vi specialbeställde. Den gör också att känslan härinne blir en helt annan! Så fin så fin, men det är också därför som det är så svårt att hitta en lika fin tvbänk. Vi har redan uteslutit Jysk och IKEA, så we wont go there ANYMORE.

Okej, det var lite uppdatering från Närkeslätten! Saknar er! 

RSS 2.0