Flyttdagen

 Så var det då dags för den stora flyttdagen, äntligen! I fredags gick den av stapeln, men såhär såg gamla lägenheten ut ca två veckor innan. Kaos, med andra ord!
 
 Här är en bild från veckan då vi fick tillgång till lägenheten och Pontan hade haft möte med mäklaren och tidigare ägarna. Då köpte jag champagne dagen till ära och vi firade att vi snart skulle få börja vårt nya liv i nya lägenheten!
 
 Här är en bild bara för dig Linis! Detta var min utrensning av torrvarorna i köket förra veckan. Nästan lika illa som rensningen av Mellangatan, men bara nästan :) Allt till höger fick slängas, usch...
 
 Nu är vi framme vid flyttdagen i fredags! Här har vi lastat in första lasset i hyrbilen, vi höll på mellan elva och halv två... Ann firar med godis och Pontan med snus...
 
 
 Jag, Gurra och Ponti körde lastbilen bort mot Örnsro och Ann tog sin bil som även den var fullpackad med grejer.
 
 Pontus tycker det är kul att köra lastbil :)
 
 Här sitter vi på Västhaga efter första lasset i nya lägenheten. Eftersom vi bor fyra trappor upp och utan hiss tog det en och en halv timme att bära upp grejerna. Men äntligen fick vi lite burgare och kaffe i oss!
 
 För att kunna förflytta oss någorlunda bra i lägenheten lassade vi in det mesta i det andra sovrummet, vilket ledde till att man inte kunde ta sig in där, ever... Det har dock börjat se bättre ut nu!
 
 Det är bajsrummet och hallen som har sett ut mest som skit efter alla flyttlass. Eftersom vi fortfarande håller på och lägger golv i köket står spisen och diskmaskinen i hallen. Dessutom står diskmaskinen från förra lägenheten här också, eftersom vi hellre vill ha den i köket sen. Trångt!
 
På fredagkvällen handlade vi hem öl och plocka-självsallad och bara degade i soffan, sketatrötta!
 
 Men nöjda!
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Roligt att du har tagit så mycket kort:)

2014-02-18 @ 18:13:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0